MIJN VERHAAL


Vanaf mijn 16e ben ik aan het werk in bedrijf, en heb al werkend alles geleerd. Oorspronkelijk kom ik uit de veterinaire wereld, hier ligt mijn basis. Klantgericht, liefdevol, passie voor mens en dier.

Na wat omzwervingen in diverse bedrijven in Enschede, die mij gelijkertijd de ervaringen hebben gegeven die ik nodig had om te zijn waar ik nu ben, vond ik mijn droombaan, mijn missie!

Ondersteund door wilskracht, kennis en ervaring, weet ik dat er niks mooiers is dan andere mensen te laten genieten van bijvoorbeeld feest, beleving en samenzijn. Daar komt bij dat het voor mij een eer is om andere mensen te ontzorgen, zodat zij kunnen blijven schijnen!

Ik ben 1 van de gelukkige die van haar hobby haar werk heeft kunnen maken.  De kansen die zijn verschenen heb ik gepakt, ik ben me blijven ontwikkelen, en leer nog iedere dag!

Maar de basis blijft:

gast en klantgericht, liefdevol, met passie voor u!

Van alle dingen in deze wereld doe ik wat ik het allerleukst vind!

COMBINATIE VAN DIENSTEN

Na jarenlang als eventmanager te hebben gewerkt in de grootste entertainment locatie in Twente Go Planet Enschede besloot ik in 2008 W2GO services op te starten om vanuit hier als freelancer diverse event functies uit te gaan voeren en mijzelf te laten inhuren voor deze functies. Ik werkte nog steeds grotendeels voor Go Planet waar ik de volledige operationele projectleiding had over zowel de locatie als het evenement of  businessarrangement. Hier leerde ik het vak, mijn dienstverlenende instelling maakte dat ik volledig als een soort personal assistent voor  artiesten, organisatiebureaus en management kon fungeren. Dit was het mooiste onderdeel van het werk, en dat is het nog steeds!

In 2011 kwam er een uitbreiding in mijn bedrijf toen ik samen met mijn collega Froukje Boonstra W2GO events opzette. W2GO events was een fullservice evenementenbureau waar W2GO catering ook een onderdeel van was. Zij verzorgde de gehele horeca voor alle soorten evenementen waar we voor werden gevraagd. We opereerde niet alleen meer in Enschede, maar heel Twente werd door ons aangedaan.
Vele grote opdrachten volgden en hiermee werd een enorm netwerk gecreëerd. W2GO events had naast het bieden van alle facetten in de branche ook een eigen Poole horeca, keuken en hospitality medewerkers op de payroll. Personele planning en uurverwerking deden wij zelf. Daarnaast hield ik mij bezig met de volledige financiële administratie en budgetbeheer. Van inkoop tot verkoop partijen en goederen, betalingsverwerking, debiteuren en crediteuren beheer en het voorbereiden van alle cijfers voor de boekhouder. Dit vond ik mooi en hier ontstond mijn 2e passie. Cijfers!

 

De afgelopen 3 jaar werd ik door Ziggo ingehuurd als locatie en projectmanager bij ClubZiggo in Amsterdam, waar vele projecten door Ziggo werden bedacht en waar ik als manager de uitvoering mede produceerde en bewaakte.
ClubZiggo is een onderdeel van de Ziggodome. In de club worden voorafgaand aan ieder concert alle members van de Ziggodome en alle uitgenodigde gasten van Ziggo of andere sponsoren ontvangen. Daarnaast komen hier ook de gasten die een Viparrangement heb gekocht.
Na ieder concert is er in ClubZiggo en afterparty waar of een Dj of een band staat. Nog even de voetjes van de vloer, even de muntjes opmaken, voordat men weer in de auto naar huis stapt.
ClubZiggo is echter ook de locatie waar Ziggo vele brandactiviteiten uitvoert. Cd presentaties, opnames videoclip, vergaderingen, Ziggo bedrijfsfeestjes ed.

Als event manager van zo’n mooie club leer je veel diversiteit kennen en daarnaast bouw je een enorm netwerk op.

De combinatie van mijn diensten lijkt misschien wat vreemd, echter heeft alles nauw met elkaar te maken! Ik neem graag uw werk over!

MET DANK AAN EEN AANTAL OPDRACHTGEVERS

BrandNewLive – 2HeartVolcano -Double2 – Ziggo – Studio100 –  RTVNoordOost – ZiggoDome – BlackHoleSun -W2GOcatering – GemeenteHengelo – PodiumgroepHardenberg – GemeenteEnschede – GoPlanetEnschede

En zeker niet te vergeten alle bedrijven en particulieren waarvoor ik een besloten feest heb mogen organiseren

BEVRIENDE ONDERNEMERS

imageimageimage
imageimageimage

TESTIMONIALS

In plaats van testimonia van andere bedrijven op mijn site, draait ik het om en noem ik een aantal van mijn bevriende ondernemers die allemaal hard werken om hun onderneming tot een groot succes te maken. Hiernaast een kleine greep!
Machteld Mijnheer / W2GOservices